Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Yksin halki Alppien" by Antti Rantanen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Yksin halki Alppien

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Yksin halki Alppien
  • Author : Antti Rantanen
  • Release Date : January 06, 2015
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 4710 KB

Description

”Taitoin viimeiset metrit varovasti pitkin porrasmaisia askelmia. PÀÀsin ylös harjanteen pÀÀlle, jolloin uskalsin vihdoin katsoa kunnolla ympĂ€rilleni. NĂ€ky sai minut melkein liikutuksen valtaan. Tuntui kuin olisin ollut aivan Alppien huipulla, sillĂ€ ympĂ€röivĂ€t lumihuippuiset vuoret nĂ€yttivĂ€t katselevan maailmaa kanssani samalta korkeudelta tai alempaa. Vuorijonoja piirtyi esiin kaikkialla, rosoisia huippuja aivan lĂ€hellĂ€ ja hentojen pilvien saartamina kaukaisuudessa. Vuorten vĂ€liin avautui joka puolelle notkelmia ja syviĂ€ laaksoja. Aurinko paistoi tĂ€ydellĂ€ teholla nĂ€ihin korkeuksiin. Ilma oli selkeĂ€, eikĂ€ keskikesĂ€n tyypillisestĂ€ utuisuudesta ollut tietoakaan. Tunsin olevani kuin ulkopuolinen tarkkailija, tarkastelemassa maailman katolta maapallon koostumusta ja sen mahtavimpia rakenteita. Maisema oli tĂ€ydellinen, ja onnen puistatus kulki lĂ€vitseni.”



Yksin halki Alppien on innokkaan vaellusharrastajan tarkka matkakuvaus unohtumattomasta seikkailusta halki Ranskan Alppien, lÀpi syvien ja vehreiden laaksojen, yli korkeiden ja lumenpeittÀmien solien, aina GenevejÀrven rannalta Nizzan aurinkoon.

Teos vie lukijan mukaan kuukauden ja kuudensadan kilometrin mittaiselle vaellukselle ja telttaretkelle Alppien kesÀisille rinteille, joilla pitkÀksi venÀhtÀneen talven myötÀ viipyili yhÀ turhan lumisia solia.


Ebook Free Online "Yksin halki Alppien" PDF ePub Kindle